Cara Membuat Sumbangan Ke Tabung Harapan Malaysia

33992712_10155210257282693_2039959635665879040_n.jpg

Untuk posting kali ni Hafiz ni ajak korang untuk sama-sama sumbangkan ke Tabung Harapan Negara. Berilah sebanyak mana yang anda mampu. Anda tips mudah untuk bantu anda memudahkan anda membuat sumbangan.

  1. Log in to Maybank2u . Buat sumbangan/transfer yang pertama anda ke Tabung Harapan Malaysia. Lepas tu terus add kan akaun Tabung Harapan Malaysia ni dalam list “favorite’ korang.
  2. Kalau nak bagi tak terasa sangat jumlah yang perlu dikeluarkan tu, apa kata setiap hari korang transfer RM1. Buat lah untuk satu tempoh yang anda sendiri tentukan.

Semoga sumbangan kecil kita ini mampu mebawa negara ke arah yg lebih maju dan berdaya saing.

#MalaysiaBoleh

Author: Hafiz Mahadzir

I'm Hafiz. I have a passion for food, travel and having fun. I hope to lead you to delicious and enjoyable experiences around the world. For enquiries or just to say hi, email me at hafiz.mahadzir@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.